23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φούντας: Προχωρημένες επαφές με Τράμπζονσπορ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ
14.08.2023 | 23:03

Ο Ταξιάρχης Φούντας
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Τράμπζονσπορ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Η ελληνική παροικία της Τραπεζούντας δεν αποκλείεται να μεγαλώσει άμεσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Τράμπζονσπορ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 27χρονος επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την DC United ύστερα από τις κατηγορίες για χρήση ρατσιστικής λέξης σε συμπαίκτη του. Τον περίπου 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της DC United, ο Φούντας σημείωσε 18 γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 38 αναμετρήσεις.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Φούντας δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και την Τρίτη (15/08) για την Τραπεζούντα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ουσιαστικά, ο Φούντας προορίζεται για αντικαταστάτης του Κροάτη επιθετικού, Μίροσλαβ Όρσιτς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου εννιά μήνες.

Θυμίζουμε πως στην τουρκική ομάδα αγωνίζονται ήδη οι Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης και Μανώλης Σιώπης, με τον τελευταίο, βέβαια, να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό