22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φουλ του ροτέισον ο Λουτσέσκου, χωρίς εκπλήξεις οι «11» του Βόκολου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία (19:30, Novasports Prime) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League, με στόχο τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου και να περιμένει μία γκέλα της ΑΕΚ, που έχει δύσκολο έργο, στην Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό (21:00, Cosmote Sport 1 HD).

Γνωστές έγιναν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ήταν αναμενόμενο, παρατάσσει τον «δικέφαλο του βορρά», με αρκετές αλλαγές, σε σχεση με το παιχνίδι της Κυριακής (31/03), απέναντι στον Παναθηναϊκό (3-2).

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αλλάζει την εστία και τοποθετεί τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω απ’ τα δοκάρια. Στα στόπερ δίνει «ανάσα» στον Κων/νο Κουλιεράκη και δίνει θέση βασικού στον Μιχαηλίδη, που θα είναι ο παρτενέρ του Κεντζιόρα. Στα αριστερά ο Ράφα Σοάρες, στα δεξιά αντί του Γιόνι Ότο, θα αγωνιστεί ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η μεσαία γραμμή εντελώς διαφορετική με τους Τσιγγάρα, Οζντόεφ να παίρνουν τις θέσεις των Μεϊτέ και Σβαμπ. Πίσω απ’ τον προωθημένο Σαμάτα, που αντικαθιστά τον Μπράντον Τόμας θα παραταχθούν οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς.

 ΠΑΟΚ (Ρ.Λουτσέσκου 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Οζντόεφ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Σαμάτα

Τους 11 εκλεκτούς του έκανε γνωστούς και ο Λεωνίδας Βόκολος, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα ο Κοσέλεφ θα είναι στην εστία με τους Σιμόν, Τζανετόπουλο, Κορνέζο και Σίντκλεϊ στην άμυνα. Νούνιες και Τζανδάρης στα χαφ με τον Σλίβκα μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν από ο Τσιλούλης δεξιά, ο Μαρτίνεθ αριστερά και ο Τόσιο στην κορυφή.

Λαμία (Λ. Βόκολος 4-3-3): Koσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ – Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα – Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Τόσιο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό