22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φουλ επίθεση με Φενέρ ο Ολυμπιακός: Μέσα Ποντένσε, Γιόβετιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δίνει ραντεβού με την ιστορία, μιας και έχει μπροστά του ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για την προημιτελική φάση του Conference League. Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς στο Φάληρο και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση. Ένα επίτευγμα που προφανώς αν πετύχουν, θα είναι μοναδικό, μιας και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα βρεθούν στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει πει σε δηλώσεις του ότι δεν του αρέσει να αλλάζει τη φιλοσοφία της ομάδας του. Κάτι τέτοιο αποδεικνύει και με την ενδεκάδα που επέλεξε για την αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ισπανός προπονητής για το… ματς της χρονιάς, επέλεξε ένα σύστημα 4-3-3 με επιθετικό στυλ. 

Αυτό γιατί οι Τσικίνιο, Έσε και Γιόβετιτς είναι και πάλι σαν τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Ποντένσε παίρνει τη θέση του Μασούρα. Βασικός είναι και ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να έχει αβαντάζ δύο τερμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό