17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φουλ αλλαγές από τον Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα, χωρίς εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

 Επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Super League 1 για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες μετά τα παιχνίδια τους στο Conference League με Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, αναμετριούνται στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των Play Offs. Ένα ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις σημαντικές απουσίες, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός τους Κάρμο, Φορτούνη και Ροντινέι για να τους δώσει ανάσες. Ο Ισπανός παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3 και πολλές αλλαγές, μιας και στα άκρα της άμυνας είναι οι Κίνι και Ρίτσαρντς.

Ο Άμπι επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρέτσο, ενώ Ιμπόρα, Όρτα και Τσικίνιο είναι στη μεσαία γραμμή. Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Ποντένσε, Ναβάρο και Μάρτινς, ενώ κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τζολάκης.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Άμπι, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Όρτα, Μάρτινς, Ποντένσε, Ναβάρο

Από την άλλη πλευρά, o Ραζβάν Λουτσέσκου δεν επιφύλασσε εκπλήξεις στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ η τριάδα στην επίθεση αποτελείται από τους Τάισον, Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό