22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Φουλάρει και για επιθετικό, στα ραντάρ ο Μάριο Γκονζάλεθ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
22.07.2023 | 12:55

PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΟΥΒΕΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Μετά την επικείμενη απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού και οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να δουλεύουν περίπτωση Ισπανού φορ, με τον Μάριο Γκονζάλεθ να είναι στα ερυθρόλευκα ραντάρ.

Έντονο μεταγραφικά είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να αρχίσει να κλείνει τα κενά στο ρόστερ του και να ενισχυθεί σε θέσεις που “πονάει” και δεδομένα χρειάζεται ποιοτική (και ποσοτική) ενίσχυση.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον 29χρονο Αργεντίνο αμυντικό, Νικολάς Φρέιρε, της Πούμας, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές (δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024) και θέλουν ακόμη έναν αμυντικό, με τον Πορτογάλο, Ντομίνγκος Ντουάρτε, της Χετάφε να προβάλει ως το φαβορί.

Από ‘κει και πέρα όμως, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί, αφού εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει άμεσα και φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κορδόν και Μαρτίνεθ κοιτάζουν Ισπανό επιθετικό, ο οποίος όμως δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπακός δουλεύει μια περίπτωση, την έχει ξεχωρίσει και θα προσπαθήσει να την κλείσει. Ο λόγος γίνεται για τον Μάριο Γκονζάλεθ της Μπράγκα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ των ερυθρολεύκων Η απόκτηση φορ αποτελεί Νο1 προτεραιότητα μαζί με την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ο 27χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην βελγική Λέουβεν, όπου πέτυχε 13 γκολ σε 22 συμμετοχές. Για πολλά χρόνια ήταν στη Βιγιαρεάλ, ξεκινώντας από τα μικρά της τμήματα, ενώ έχει αγωνιστεί τόσο στην Πορτογαλία όσο και στην Γαλλία. Έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2025, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως παραχωρείται και πάλι με την μορφή του δανεισμού.

Πιο παραγωγική του σεζόν ήταν το 2020-21, όταν έπαιξε στην Τοντέλα και μέτρησε 15 γκολ σε 27 εμφανίσεις. Ο Γκονζάλεθ έχει αγωνιστεί ακόμα στην Κλερμόν και στην Τενερίφη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό