16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φουλάρει για τα play off ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν σε ένα φινάλε θρίλερ την ομάδα του Ομπράντοβιτς με 74-69

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα μικρό θαύμα το βράδυ της Πέμπτης στο Βελιγράδι, επικρατώντας στο φινάλε σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα της Παρτιζάν με 74-69 για την 32η αγωνιστική της Euroleague και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στα play off της διοργάνωσης.

Η ομαδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρισκόταν πίσω στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, κυρίως λόγο των πολλών αμυντικών ριμπάουντ που εχασε, δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες στην ομάδα του Ομπράντοβιτς, που έπαιρνε ώθηση και από τον κόσμο. Ωστόσο στην τέταρτη περίοδο σαν να γύρισε ο διακόπτης στον Ολυμπιακό, ο οποίος άρχισε να παίζει αποτελεσματική άμυνα και με ένα σερί 12-0 στα πρώτα λεπτά, έφερε το παιχνίδι στον πόντο (59-58).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση, με την Παρτιζάν να αναγκάζεται να κάνει φάουλ, στέλνοντας τους ερυθρόλευκους στις βολές, όπου αυτή τη φορά ήταν εύστοχοι και έτσι κατάφεραν όχι μόνο να περάσουν μπροστά στο σκορ, αλλά ν απάρουν στο τέλος και διαφορά 5 πόντων. Στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο με την Βίρτους στην Μπολόνια.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 40-32, 59-46, 69-74

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό