17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φοβερή στιγμή με τον Ηρακλή να τιμά τη μνήμη της συζύγου του Κυριακίδη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νίκη Βόλου το μεσημέρι της Κυριακής (11/02, 14:00, Action 24). Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του «Γηραιού» σε μια πολύ όμορφη κίνηση, τίμησε τη μνήμη της συζύγου του αρχηγού των φιλοξενούμενων, Παύλου Κυριακίδη.

Άνθρωποι της διοίκησης των γηπεδούχων, προσέφεραν στον πολύπειρο άσο μια ανθοδέσμη και μια φανέλα του Ηρακλή που ανέγραφε «Ιωάννα», το όνομα της συζύγου και τον αριθμό «30», στα χρόνια που άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Κυριακής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για αυτή την κίνηση από την ομάδα μάλιστα την οποία υπηρέτησε κατά το παρελθόν για μια τριετία, όντας μεταξύ άλλων σημαντική μονάδα για την άνοδο στην Super League το 2015.

Τιμώντας τη μνήμη της αδικοχαμένης συζύγου του του Κυριακίδη, υπενθυμίζεται ότι κατά την περασμένη αγωνιστική ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Νίκη Βόλου τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Μαγνησίας και τον Άρη (2-2), οι παίκτες της Νίκης αφιέρωσαν το γκολ της προσωρινής ισοφάρισης (1-1 από τον Κάσσο) στον αρχηγό τους, ενώ ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε λόγο για βαρύ πένθος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά το τέλος εκείνης της αναμέτρησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό