18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Φοβάμαι να κυκλοφορήσω» λέει η γυναίκα που βρήκε κομμένα τα φρένα στο αυτοκίνητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέρες αγωνίας για μια 38χρονη γυναίκα στη Δράμα, που διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητό της. Ήδη έχει καταθέσει μήνυση και περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας…

Την αγωνία που την διακατέχει περιγράφει γυναίκα στη Δράμα, μετά τα όσα διαπιστώθηκαν για τα φρένα στο αυτοκίνητό της. Όπως λέει έμαθε από τον μηχανικό του συνεργείου της, ότι άγνωστοι είχαν προχωρήσει σε μια ενέργεια που λίγο έλειψε να βάλει σε περιπέτειες τόσο την ίδια, όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Σώθηκαν επειδή δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα. «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά, δεν είχα προηγούμενα με κανέναν» ανέφερε στο Live News και συνέχισε: «φοβάμαι να κυκλοφορήσω και περιμένω να μάθω από την αστυνομία ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό που έγινε».

Τα πάντα εκτυλίχθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η 38χρονη πήγε το πρωί κανονικά στη δουλειά χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό. Επέστρεψε σπίτι το μεσημέρι και δυο με τρεις ώρες αργότερα, βγήκε με τα παιδιά της, για δουλειές. Τότε όπως λέει ήταν αδύνατον να φρενάρει.

«Είμαι έμπειρη οδηγός και δεν έτρεχα. Αυτό αποδείχθηκε σωτήριο. Έμαθε τι συνέβη την επόμενη μέρα, όταν με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, που είχα πάει το αυτοκίνητο και μου είπε ότι… κάποιος με αγαπάει πολύ» ανέφερε. Ταχύτατα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί και πλέον περιμένει να μάθει την άγνωστη αλήθεια.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό