23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φλόριντα: Με αίμα βάφτηκε το Halloween, 2 νεκροί και 16 τραυματίες (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αίμα βάφτηκαν οι εορτασμοί για το Halloween στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ο 22χρονος Tyrell Stephen Phillips άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας έναν 14χρονο και έναν 20χρονο μετά από καβγά στην γειτονιά της Τάμπα. Από τους πυροβολισμούς και το χάος που προκλήθηκε σε μπαρ και κλαμπ τραυματίστηκαν επίσης 16 άτομα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο 22χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, ενώ βίντεο δείχνει τη στιγμή των πυροβολισμών και τους ανθρώπους που γιόρταζαν το Halloween να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι να σωθούν. Σε ορισμένα πλάνα φαίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν να βοηθήσουν ανθρώπους που αιμορραγούσαν στα πεζοδρόμια.

Από τους 16 τραυματίες -ηλικίας 18-27 ετών- οι 15 έφεραν τραύματα από τους πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν στα κοντινά νοσοκομεία, απ’ όπου λίγο αργότερα, οι περισσότεροι, πήραν εξιτήριο. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν οι Αρχές αναζητούν συνεργάτες του 22χρονου.

BREAKING: Multiple people shot in a #shooting in Ybor City neighborhood in #Tampa, Florida

❗️Re-upload after a watermark has not been removed ❗️ pic.twitter.com/ohrBLK9Hec

— Michael (@michael_gen_x) October 29, 2023

Οι ΗΠΑ πληρώνουν εξαιρετικά βαρύ τίμημα για την ευρεία διάδοση των όπλων στην επικράτειά τους και την ευκολία με την οποία μπορούν να αποκτούν πρόσβαση σ’ αυτά οι Αμερικανοί. Η χώρα μετράει περισσότερα όπλα (κάπου 400 εκατ.) απ’ ό,τι κατοίκους, ένας ενήλικος στους τρεις έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα όπλο και σχεδόν ένας στους δύο ζει σε νοικοκυριό με πάνω από ένα όπλο.

BREAKING: Halloween Celebration Mass shooting in Ybor City, Tampa, Florida Early this morning:

– At least 18 are injured and 2 are dead after a mass shooting took place this morning.

– The shooting took place on the 1600 block of East 7th Avenue in Tampa.

– The shooting began… pic.twitter.com/mRbvWXcrn7

— Brian Krassenstein (@krassenstein) October 29, 2023

Αυτός είναι ο 22χρονος Tyrell Stephen Phillips:

Here is 22-year-old Tyrell Stephen Phillips, who is being held without bond on a charge of second-degree murder in the Ybor City shootings.https://t.co/mfyZgzHiew pic.twitter.com/24PX3SvMCJ

— WUSF (@wusf) October 29, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό