29 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Φινάλε με τρίποντο στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου για τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Αστέρας Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play outs. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να να πάρουν τη νίκη με τον Μουνάφο και ολοκλήρωσαν με τρίποντο τη φετινή σεζόν. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς, έδειξε ότι ήθελε να τελειώσει τη χρονιά με τον ιδανικό τρόπο.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 0-0 οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ, με του φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν το πρώτο λόγο. Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πάτησε περιοχή στα πρώτα 20 λεπτά, οι Αρκάδες όμως είχαν τις ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Ζουγλή στο 34 ο λεπτό όπου πλάσαρε από πολύ κοντά, ο Τσιντώτας όμως κατάφερε να αποκρούσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε να πιέζει και ύστερα από σουτ του Παλάσιος που βρήκε στο δοκάρι, ο Μουνάφο πήρε το «ριμπάουντ» πλάσαρε και έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες στο 70ο λεπτό. Οι Περιστεριώτες μετά και το γκολ που δέχτηκαν έγιναν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν το τρίποντο.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (84΄Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης(66΄Φριντζόνσον), Κουέν (73΄Καμαρά), Βαλένσια (73΄Αντζιέλσκι), Τζοβάρας (66΄ Γιουμπιτάνα), Βέργος

Aστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (89΄Κακαδιάρης), Ατιένθα, Γκροζντάνιτς, Άλβαρεζ, Λύρατζης, Γιαμπλόνσκι (72΄ Βαλιέντε), Αλαγκμπέ (61΄Μουνάφο), Παλάσιος (72΄Καλτσάς), Ζουγλής, Χούλιαν Μπαρτόλο, Μάντζης (61΄Αγγελάκης)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό