23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φιλικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα στον Ρέντη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
21.03.2024 | 14:54

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη και η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα τεθούν αντιμέτωπες την Παρασκευή (22/03) στον Ρέντη, σε φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για τους ελληνικούς συλλόγους λόγω της συμμετοχής της Εθνικής στα μπαράζ για μία θέση στην τελική φάση του Euro 2024, με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να έχει πάντως παιχνίδι να δώσει αφού θα τεθεί αντιμέτωπη την Παρασκευή (22/03) με την δεύτερη ομάδα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βέβαια, δεν υπολογίζει τους διεθνείς Μασούρα, Ρέτσο, Πασχαλάκη, Τζολάκη, Κάρμο, Άμπι, Καμπράλ, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί που έχουν επίσημες υποχρεώσεις, όπως και τους τραυματίες Ζέλσον Μαρτίνς και Αλεξανδρόπουλο.

Ωστόσο, ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει κάποια πράγματα πάνω στα οποία δουλεύει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις προπονήσεις, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της πειραϊκής ομάδας. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Β’, που έχει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο του, δεν έχει επίσης υποχρεώσεις καθώς, λόγω της απουσίας ερυθρόλευκων διεθνών παικτών, αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Διαγόρα για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League 2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό