23.4 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Φημολογούμενη συνεργασία Samsung με κορυφαίο κατασκευαστή καμερών

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Το να υπάρχει μια μεγάλη εταιρία στον χώρο τον καμερών, ως προμηθευτής εξαρτημάτων για το σύστημα καμερών σε ένα κινητό, δεν είναι κάτι καινούριο. Η Huawei χρησιμοποιεί φακούς από την Leica, και τώρα τελευταία η OnePlus συνεργάζεται με την Hasselblad. Το ευρύ κοινό μπορεί να μην γνωρίζει αυτό το όνομα, αλλά ανάμεσα σε επαγγελματίες είναι πολύ γνωστό και έχει και εξαιρετική φήμη.

Ο γνωστός πληροφοριοδότης Ice Universe, πριν μέρες ανέβασε στο Weibo μια ενδιαφέρουσα φήμη, την οποία πήρε από έναν άλλο χρήση με το όνομα @heyitsyogesh. Και οι δύο λένε ότι η Samsung βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Olympus, ώστε η δεύτερη να προμηθεύσει με φακούς τα μελλοντικά smartphones της Samsung. Οι κάμερες που θα προκύψουν από αυτή τη συνεργασία, θα είναι πολύ υψηλής ποιότητας, και η Samsung θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή οπτικού σήματος (ISP).

To tweet επίσης αναφέρει ότι μια κάμερα Olympus ίσως να καταλήξει να βρίσκεται σε κάποιο μοντέλο Galaxy Fold. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες σειρές μοντέλων, ίσως δούμε την Olympus να βρίσκεται σε συστήματα καμερών για πρώτη φορά στο μελλοντικό Galaxy S22. Και ως γνωστό, αυτό γίνεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό