23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φεύγοντας ο Πολάκης θα μπορούσε να πάρει μαζί του και τον Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρακολουθεί, όπως πάντα άλλωστε την πολιτική, έχει άποψη αλλά δε θέλει να τη λέει με την συχνότητα που έκανε στο παρελθόν. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στον Alpha για την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ. «Περίμενε ο Κασσελάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη Γλυφάδα αλλά είναι στους…Θρακομακεδόνες» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μιλάει για την Αριστερά αλλά δε τη ξέρει, τη γνωρίζει όπως λέμε…αριστερή στροφή» είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.  

Τα πράγματα στην Κουμουνδούρου σε καμία περίπτωση δε τα βλέπει να εξελίσσονται ομαλά μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη. 

«Φεύγοντας ο Πολάκης θα μπορούσε να πάρει μαζί του και τον Κασσελάκη για να φύγει μόνος του» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος εκτιμώντας έτσι πως οι δρόμοι των δυο κάποια στιγμή θα χωρίσουν γιατί αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης – πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ των πολιτικών τους σχέσεων με πληροφορίες περί σοβαρού επεισοδίου για το θέμα των εξοπλιστικών και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η πληροφορία για θερμό επεισόδιο διαψεύστηκε από τον κ. Πολάκη με μία επιθετική δήλωση προς τους δημοσιογράφους – στην οποία έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό