19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Φερνάντο Σάντος: «Πολύ επώδυνο να μην μπορείς να αποχαιρετίσεις τη μητέρα σου» [pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Φερνάντο Σάντος: Με ανάρτηση στα social media, ο Πορτογάλος προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας του, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Φερνάντο Σάντος: Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς η μητέρα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλία, Μαρία ντε Λούρδες απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Λίγες ημέρες μετά την είδηση του θανάτου της, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια μέσω ανάρτησης στα social media, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

«Σας ευχαριστώ και πάλι για την συμπαράσταση και τις προσευχές για την μητέρα μου. Χθες το σώμα της θάφτηκε και πλέον η ψυχή της είναι στα χέρια του Θεού. Πρέπει να σας εξομολογηθώ όμως ότι λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για την πανδημία, το να μη μπορείς να την αποχαιρετίσεις είναι κάτι πολύ επώδυνο. Παρακαλώ να προσέχετε, ώστε να βγούμε γρήγορα από αυτή την κατάσταση. Σας στέλνω την αγκαλιά μου», έγραψε στο Facebook ο Πορτογάλος προπονητής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό