22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις και Νταϊσόν Πιερ δεν βγήκαν δευτερόλεπτο από το παρκέ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
06.04.2023 | 23:12

FENERBAHCE.ORG

Ο Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις και ο Νταϊσόν Πιερ έμειναν στο παρκέ καθ’ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου στο ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές.

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε να πορευτεί με μικρό ροτέισον στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, στον τελικό πρόκρισης στα playoffs για τις δύο ομάδες. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε χρησιμοποίησε εννέα παίκτες στη διάρκεια του αγώνα, αν και επί της ουσίας πήγε με… επτά στη μονομαχία της Κωνσταντινούπολης.

Βλέπετε, ο Σεμούς Χαζέρ και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αγωνίστηκαν για 5” έκαστος. Κι αν αυτό είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί, το γεγονός πως ο Νάιτζελ Χέιζ – Ντέιβις και ο Νταϊσόν Πιερ δεν βγήκαν από το παρκέ ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν είναι συνηθισμένο.

Ο πρώτος είχε 26 πόντους με 6/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 5/6 βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ο δεύτερος είχε 17 πόντους με 5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/1 βολή, μαζί με 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη. Όπως αντιλαμβάνεστε, η προσφορά τους ήταν τεράστια προκειμένου να έρθει η νίκη στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, που σήμανε το τέλος εποχής για την Αναντολού Εφές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό