18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φαβορί με μομέντουμ από τις μικρές Αγγλίες, ντερμπάρα στο Ρέξαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

MATCH MONEY
23.12.2023 | 12:26

INTIME SPORTS

Στο επίκεντρο θα βρίσκονται στοιχηματικά το ερχόμενο διάστημα οι μικρές Αγγλίες, οι περισσότερες ομάδες των κατηγοριών θα δώσουν τέσσερα ματς μέσα σε δέκα ημέρες! Σημαντικό το βάθος, αλλά και το μομέντουμ που κουβαλούν ήδη μερικές εξ αυτών, πάμε να δούμε τις επιλογές από το κουπόνι του Σαββάτου.

Σε πρώτο πλάνο το Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κάρντιφ από την Championship. Δεν βιώνει και καμιά αναγέννηση η πρώτη με τον Ρελ στον πάγκο της, κάτι κινείται όμως στις τάξεις της κι αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα, αλλά και τις εμφανίσεις της. Σαν να έπιασε ταβάνι η Κάρντιφ με πέντε ήττες στα τελευταία εφτά ματς και μη πειστική εικόνα. Υπήρξαν και κάποιες δηλώσεις του Μπουλούτ περί σημαντικής ενίσχυσης μέσα στον Γενάρη και αυτό ίσως προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια.

Δεύτερη επιλογή από τη Λιγκ 1 και το Σριούσμπερι – Πίτερμπρο. Άνετη στα μεσαία στρώματα της κατάταξης η Σριούσμπερι, συνεχίζει πάντως γεμάτη απουσίες και με αδύναμη εικόνα κόντρα στα αφεντικά της κατηγορίας. Θαμπώνει η Πίτερμπρο με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παράγει, μετρά μονάχα μία ήττα στα τελευτάια 15 ματς πρωταθλήματος και δικαίως σκαρφάλωσε στη δυάδα της απευθείας ανόδου. Με κυριολεκτικά άδειο απουσιολόγιο οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν ίσως το πιο δυνατό φαβορί της αγωνιστικής.

Περνάμε και στη Λιγκ 2 και το ουαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρέξαμ και Νιούπορτ. Αναμενόμενα παίζουν γύρω στο 1,50 οι τιμές του Over 2,5, οι δύο ομάδες έχουν νούμερα που οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η εικόνα τους ωστόσο τελευταία λέει μια άλλη ιστορία και καθιστά το Under 2,5 κοντά στο 2,40 τσιμπημένο. Η Ρέξαμ έχει μάθει πια να κερδίζει πιο επαγγελματικά, η άμυνά της σε έναν βαθμό είναι αξιόπιστη, την ίδια στιγμή που η Νιούπορτ έχει να επιδείξει μεγάλη βελτίωση στα μετόπισθεν από τότε που το απουσιολόγιό της μειώθηκε. Υπάρχει και η θετική προϊστορία στη μέση, πέντε συνεχόμενα Under 2,5 μετρούν στα μεταξύ τους ματς στο Ρέξαμ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, υπάρχει ενδιαφέρον στο Τρανμίρ – Σουίντον. Μίνι κρίση βιώνει η δεύτερη μετά τους συνεχόμενους διασυρμούς από Γουίμπλεντον (4-0) και Μπάροου (3-0), έχει φορτώσει πολλές και σημαντικές απουσίες και η πίεση στον Φλιν μεγαλώνει, με τον κόσμο της να ξεσπά σε αποδοκιμασίες στο τελευταίο ματς. Διαθέτει παράλληλα μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και η θεωρητικά κορυφαία της επίθεση, έχει κολλήσει. Σε σταθερά ανοδική φάση η Τρανμίρ, πριν την οριακή ήττα στο Γουόλσολ (1-0), έτρεχε αήττητο σερί πέντε αγώνων. Δυνατή στην έδρα της (6-1-4) και με σχεδόν μηδενικό απουσιολόγιο, μπορεί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Κάρντιφ: 1 (απόδοση 2,20), 17:00
Σριούσμπερι – Πιτέρμπορο: 2 (απόδοση 1,60), 17:00
Ρέξαμ – Νιούπορτ: Under 2,5 (απόδοση 2,40), 17:00
Τρανμίρ – Σουίντον: 1 (απόδοση 2,30), 17:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό