14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φαίη Μπακογιώργου: Ομολόγησε η αδερφή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου ομολόγησε τη δολοφονία και πήρε την ευθύνη πάνω της. Έτσι, «άφησε» έξω από τις κατηγορίες τη μητέρα και τη σπιτονοικοκυρά.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της φέρεται να είπε «Τη σκότωσα γιατί τη μισούσα». Η κατηγορούμενη ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς επικαλέστηκε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Από την πλευρά τους, οι άλλες δυο γυναίκες, η 53χρονη μητέρα του θύματος και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη ενώ η σπιτονοικοκυρά φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και δεν την έβλαψε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα προφυλακίστηκαν και οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου. Σήμερα, Δευτέρα (13/11), οι τρεις κατηγορούμενες απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, που αποφάσισε την προσωρινή τους κράτηση.

Σημειώνεται ότι οι τρεις γυναίκες είναι αντιμέτωπες με σωρεία βαρύτατων κατηγοριών -μεταξύ άλλων για βάναυση κακοποίηση και δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, τον Οκτώβριο του 2021, στην Κυψέλη.

Οι τρεις κατηγορούμενες, μητέρα και αδελφή του θύματος καθώς και η σπιτονοικοκυρά τους, είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα από την 15η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την φρικιαστική υπόθεση της 23χρονης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό