20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φήμες ότι ο Νεϊμάρ περιμένει παιδί με μοντέλο, δύο μήνες από τον χωρισμό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στα «πιτς» αφού αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ωστόσο, βρίσκει πάντα τρόπους για να είναι στην επικαιρότητα. Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν ότι περιμένει τρίτο παιδί με μοντέλο, δύο μήνες μετά τον χωρισμό του από την Μπρούνα Μπιανκάρντι, με την οποία μάλιστα, απέκτησε παιδί έναν μήνα πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νεϊμάρ είναι σε σχέση με το μοντέλο Αμάντα Κίμπερλι, η οποία όπως φημολογείται είναι τριών μηνών έγκυος.

«Ο Νεϊμάρ θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Η μητέρα είναι ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που είναι έγκυος τριών μηνών. Έμεινε έγκυος ενώ είχαν σχέση, ακόμη και όταν ο ποδοσφαιριστής ανάρρωνε από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Υπάρχει ανησυχία για την υγεία της μητέρας του μωρού, η οποία χρειάστηκε πρόσφατα να υποβληθεί σε κάποιες θεραπείες. Η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη, αλλά είχαν ένα ειδύλλιο», αναφέρει Μέσο της Βραζιλίας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ζορζέ Χεσούς αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο για τον τρόπο ζωής του και το πως απασχολεί τα Μέσα.

«Ο Νεϊμάρ είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ο Νεϊμάρ, από την άλλη, ενδιαφέρεται περισσότερο για την προσωπική του ζωή και άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Οι προτεραιότητες των δύο είναι πολύ διαφορετικές», είπε ο Χεσούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό