21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φέρνει υποστήριξη HDR στα Reels και εργαλεία επεξεργασίας στο Facebook

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Meta ανακοίνωσε επίσημα μια σειρά νέων λειτουργιών που αφορούν τα s στις πλατφόρμες της. Ξεκινώντας από το Facebook, το κοινωνικό δίκτυο αποκτά πλέον τα εργαλεία επεξεργασίας που γνωρίζουμε από τα Reels στο Instagram, με τους χρήστες (απλούς και business) να μπορούν να επεξεργάζονται τα s τους από το Feed έχοντας στα χέρια τους επιλογές όπως τα Reverse, Speed Up, Replace Clips, Record Voiceovers, Reduce Noise, Search for Audio Clips κ.ά.

Ακόμη, η καρτέλα Watch στην εφαρμογή Facebook μετονομάζεται σε Video tab και αποτελεί τον κεντρικό κόμβο για την παρακολούθηση οποιασδήποτε μορφής , όπως Reels, Long-Form και Live. Σε αυτήν έχει συμπεριληφθεί και μια οριζόντια scrollable ενότητα με προτεινόμενα Reels, όπως αυτή του Instagram. Επίσης, η Meta επανασχεδίασε την ενότητα Explore για να συμπεριλάβει προτάσεις κάθε μορφής βασισμένη στα δημοφιλή hashtags.

Σε ό,τι αφορά τα Reels, η εταιρεία προσθέτει υποστήριξη για HDR περιεχόμενο και μάλιστα αναφέρει ότι κατάφερε να υπερκεράσει πληθώρα τεχνικών προκλήσεων για να καταφέρει να προσφέρει μια ομαλή μετάβαση στα HDR s σε μια ιδιαίτερα ποικιλόμορφη λίστα παλαιών και νέων συσκευών.

Είναι εμφανής η προσπάθεια της Meta να συνενώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα Facebook και Instagram για να διευκολύνει τόσο τους δημιουργούς περιεχομένου, όσο και τους απλούς χρήστες που παρακολουθούν s στις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες. Για παράδειγμα, στο εξής οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν και να γράφουν σχόλια σε Instagram Reels, ενώ τα παρακολουθούν μέσα από το Facebook, αρκεί να έχουν συνδέσει και τους δύο λογαριασμούς τους μέσω του Accounts Center.

[Meta]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό