20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φάνης Μπολέτσης-Survivor: Γόνος γνωστής οικογένειας ο παίκτης των Μαχητών που εκνευρίζει τους Διάσημους

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Survivor 2024 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 υπάρχει ένας Μαχητής που εκνευρίζει αρκετά κάποιους Διάσημους όπως τον Αλέξη Παππά και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση.

Το σχόλιο «fantastic four» που εκνεύρισε Δαλάκα και Ασουμανάκη

Η Κατερίνα Δαλάκα πριν λίγες μέρες είχε μιλήσει για τον Φάνη Μπολέτση στην κάμερα του ριάλιτι χαρακτηρίζοντάς τον ειρωνικό. Επίσης έχει πει πως μιλάει άσχημα για άλλους παίκτες.

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Φάνης και ενόχλησε την Κατερίνα Δαλάκα και τη Ζωή Ασουμανάκη ήταν αυτό περί… της ομάδας «fantastic four», όπως τη χαρακτήρισε.

Η Δαλάκα είπε: «Δεν είμαι παιδάκι, είμαι 31, δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά. Ο Φάνης πάλι έκανε τις ειρωνείες του. Πλέον, νιώθω ότι βρίσκομαι σε έναν παιδικό σταθμό. Δεν ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους κι εκείνοι όλο μας βρίζουν, μας σχολιάζουν, γελάνε, μας υποτιμούν. Δεν πειράζει, λένε “πρώτα σε υποτιμούν, μετά τους νικάς”. Έτσι θα γίνει η δουλειά».

Ο έντονος διαπληκτισμό Μπολέτση με Παππά

Στο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε ένα νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Μπολέτση και στον Παππά από την ομάδα των Διασήμων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της πρώτης ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, οι δυο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μιας και αντάλλαξαν λόγια βαριά με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν για να προλάβουν τα χειρότερα. Έτσι, όταν ο Αλέξης Παππάς πλησίασε τον πάγκο της μπλε ομάδας για να ζητήσει τα ρέστα από τον νεαρό Μαχητή, εκείνος κάθε άλλο παρά έδωσε την απάντηση που περίμενε ο ηθοποιός.

«Γελοίο με λες; Με λες γελοίο;» ρώτησε αρχικά ο γοητευτικός ηθοποιός τον αντίπαλο του για να τραβήξει τον μεν ο Σάββας Γκέντσογλου και τον δε η Μαριλίνα Βακονίδου. «Γιατί με λες γελοίο, ε; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις καταρχάς;» επέμεινε ο Αλέξης Παππάς.

Φ.Μ.: Σε έβρισα;

Α.Π.: Ναι, γελοίο με λες! Εγώ ήμουν στο σημείο που μου είχε ορίσει η παραγωγή. Τέλος. Είμαι γελοίος;

Φ.Μ.: Είσαι, ναι.

Α.Π.: Γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο;

Φ.Μ.: Εγώ σε έβρισα;

Η κόντρα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Σε προηγούμενα επεισόδια τους έχουμε δει να λογομαχούν. Η Ασημίνα ενοχλημένη με την ατάκα που της είχε πει «Δεν θυμάμαι κάτι μου είπε για τους κανόνες και της λέω “λογικό είναι να το ξέρεις αφού είναι η τρίτη ή η πέμπτη φορά που έχεις έρθει».

Εκείνη του είπε ενοχλημένη: «έχεις πάρα πολλή ειρωνεία, πρέπει να το ελαττώσεις λίγο» και ακολούθησε μια έντονη συζήτηση ανάμεσά τους. «Χάσατε και ασχολείστε πάλι μαζί μου» τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης.

Ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση

Στο επεισόδιο της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου ο Φάνης Μπολέτσης που θεωρείται ο καλύτερος, αγωνιστικά, παίκτης των Μαχητών τραυματίστηκε.

Ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που αρχικά πίστευε ότι έχει σπάσει το πόδι του. Ποια η αλήθεια για τον τραυματισμό του Φάνη; Η αλήθεια είναι πως αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος ο Φάνης Μπολέτσης οδηγήθηκε στην κλινική για να δουν την κατάσταση του τραυματισμού με τα νέα να είναι και ευχάριστα και δυσάρεστα. Ευχάριστα γιατί δεν πρόκειται αυτός ο τραυματισμός να του στερήσει την συμμετοχή του στη συνέχεια του Survivor 2024, δυσάρεστα γιατί θα πρέπει να λείψει για ένα διάστημα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες με τους Μαχητές να χάνουν τον καλύτερό του τους παίκτες.

Τι είχε δηλώσει ο Μπολέτσης πριν μπει στους Μαχητές

Ο Φάνης Μπολέτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Fay’s time λίγο πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο είχε δηλώσει: «Είμαι 27 χρονών, είμαι από την Αθήνα και ασχολούμαι με επιχειρήσεις εστίασης. Δήλωσα συμμετοχή γιατί με εξιτάρει ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Θα κάνω κάτι πολύ έξω από την καθημερινότητά μου και συν της άλλης είναι κάτι που πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα και στα αθλήματα. Είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα ψυχολογίας και είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα τρία. Στόχος μου είναι ο τελικός. Με φοβίζει πολύ ο ύπνος, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και ειδικότερα στα σανίδια πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο».

Γόνος γνωστής οικογένειας

Ο Φάνης Μπολέτσης γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στη δεύτερη γενιά των επιχειρηματιών του γνωστού Piu Verde στην περιοχή του Παπάγου. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρό και στο Suvrivor 2024 συμμετέχει για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης;

Είναι Business Development Manager
Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του εκδηλώθηκε από νεαρή ηλικία. Μόλις 18 ετών εγκατέλειψε την Ελλάδα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας με στόχο να σπουδάσει Οικονομικά.
Η ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίστηκε με μεταπτυχιακό στο Management Finance στο φημισμένο UCL
Στα 27 του πια, εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του.
Είναι λάτρης των ομαδικών αθλημάτων
Παίζει ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, beach volley και polo
Τα καλοκαίρια επιδίδεται μανιωδώς σε καταδύσεις!

Το προφίλ του Φάνη Μπολέτση στο Instagram

Με μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πως η σχέση με την οικογένειά του είναι πολύ δεμένη. Σε αυτό βλέπουμε αρκετές φωτογραφίες με την αδελφή του και στιγμιότυπα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό