23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φάμελλος: Είναι αδιανόητη η ανενόχλητη από τις ελληνικές αρχές μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες και αναπάντητα ερωτήματα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει ο κ. Φάμελλος

Για σοβαρές ευθύνες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του κατά την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν.

«Είναι αδιανόητη η ανενόχλητη από τις ελληνικές αρχές μετακίνηση των οργανωμένων ακροδεξιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά την απαγόρευση της UEFA. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες και αναπάντητα ερωτήματα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Φάμελλος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Φάμελλου:

Είναι αδιανόητο να θρηνούμε ξανά ένα νέο παιδί, φίλαθλο της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν! Και ενώ την ίδια ώρα, άλλοι 8 φίλαθλοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι!Ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι συμμετοχή, είναι δημιουργία και συνεργασία! Η βία και ο φανατισμός δεν έχουν θέση στις αθλητικές διοργανώσεις. Πόσες φορές πρέπει να πούμε το “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” για να το κάνουμε πράξη;Επίσης αδιανόητη όμως είναι η ανενόχλητη από τις ελληνικές αρχές μετακίνηση των οργανωμένων ακροδεξιών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά την απαγόρευση της UEFA. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες και αναπάντητα ερωτήματα για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, συγγενείς και φίλους του τραγικού θύματος και στο μεγάλο ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό