17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Υπό έρευνα για παράνομο στοίχημα ο Φατζόλι της Γιουβέντους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μέσος της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι, βρίσκεται υπό έρευνα για φερόμενες παράνομες δραστηριότητες στοιχημάτων, δήλωσε εισαγγελέας την Τετάρτη (11/10), επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του Τύπου.

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa ανέφερε ότι ο 22χρονος εμπλέκεται σε εγκληματική έρευνα που στοχεύει χρήστες παράνομων διαδικτυακών πλατφορμών στοιχηματισμού, μαζί με άλλους ανώνυμους υπόπτους.

«Επιβεβαιώνω τα νέα της έρευνας», δήλωσε η γενική εισαγγελέας του Τορίνο Ενρίκα Γκαμπέτα σε δήλωση που εστάλη μέσω email, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εφημερίδα δεν ανέφερε σε τι είδους στοιχήματα συμμετείχε ο Φατζόλι. Οι ιταλικές αρχές ποδοσφαίρου απαγορεύουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά όχι σε άλλα είδη τζόγου.

Η εισαγγελία της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FIGC) εξετάζει επίσης την υπόθεση του παίκτη, ανέφερε πηγή προσκείμενη στο θέμα, επιβεβαιώνοντας ένα άλλο μέρος του ρεπορτάζ της La Stampa.

Ένας παίκτης που διαπιστώνεται ότι έχει στοιχηματίσει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες κινδυνεύει να αποκλειστεί για τουλάχιστον τρία χρόνια και να του επιβληθεί πρόστιμο τουλάχιστον 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τον κώδικα συμπεριφοράς της FIGC.

Η Γιουβέντους αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση. Ο Φατζόλι έχει παίξει σε έξι από τους οκτώ αγώνες της ομάδας του στη Serie A αυτή τη σεζόν. Τον περασμένο Νοέμβριο έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ιταλίας, μπαίνοντας ως αλλαγή σε μια εκτός έδρας φιλική νίκη με 3-1 εναντίον της Αλβανίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό