16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υποχρέωση νίκης για τη Φλαμένγκο με το 1.95 κόντρα στην τελευταία Σαπεκοένσε

Ειδήσεις Ελλάδα

TIPS ΜΑΡΚΟ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
 

08.11.2021 | 15:42

Ο Μπρούνο Ενρίκε της Φλαμένγκο πανηγυρίζει
2021 SANTIAGO ARCOS/POOL VIA ASSOCIATED

Στη Σάντα Καταρίνα ταξιδεύει η Φλαμένγκο ούσα αποδεκατισμένη, σ’ ένα ματς που οφείλει να πάρει κόντρα στην ουραγό Σαπεκοένσε.

Η Φλαμένγκο τα δίνει όλα όσο φτάνουμε προς το τέλος του Brasileirao, είναι στην τρίτη θέση και απέχει 12 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο με δύο ματς λιγότερα, ενώ ελπίζει κάποια στιγμή να ξεκινήσει τις γκέλες. Μέχρι τότε οφείλει να παίρνει τα παιχνίδια και ειδικά αυτά που είναι στα μέτρα της.

Απόψε η Φλα (01:00 LIVE από το SPORT24) ταξιδεύει στο Σαπέκο για να αντιμετωπίσει την ουραγό Σαπεκοένσε. Με ήττα απόψε μάλιστα πέφτει και μαθηματικά στη Serie B η γηπεδούχος. Δεν περίμεναν έτσι και αλλιώς το αποψινό ματς, αφού σε μεγάλο βαθμό εδώ και καιρό οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με τη μοίρα τους, ενώ ο υπηρεσιακός Φελίπε Εντρές προετοιμάζει ουσιαστικά την ομάδα για τη νέα χρονιά. Βέβαια, δεν έχουν λείψει οι αναλαμπές, αφού τώρα που χαλάρωσαν και η σωτηρία έμοιαζε ανέφικτη, η Σαπεκοένσε έχει αποδειχθεί πιο ανταγωνιστική. Κόντρα στην Κουιαμπά πάντως δεν ήταν καλή, το ματς μπορεί να κόλλησε στο 0-0, αλλά δέχτηκε πληθώρα ευκαιριών, ενώ και η ίδια είχε 2-3 καλές στιγμές. Είναι η μόνη ομάδα της Serie A που δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός έδρας και μετράει ρεκόρ 0-5-9.

Η Φλαμένγκο έπαιξε τόσο, όσο κόντρα στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εντός έδρας την Παρασκευή που επικράτησε 2-0. Διάβασε σωστά το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και προηγήθηκε στο 44’ με τον Μισαέλ σε μια καίρια χρονική συγκυρία. Στο 74’ ο ίδιος παίκτες διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Για άλλη μια φορά πάει με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά τα έχει συνηθίσει. Έξω οι καταλυτικοί μπακ-χαφ Ισλα και Αντρέας Περέιρα (χαφ, τιμωρημένος), εκτός ο γκολκίπερ Ντιέγκο Άλβες, δεν παίζει ο χρήσιμος χαφ Τιάγκο Μάια, ενώ εκτός είναι και οι αμυντικοί Νταβίντ Λουίζ και Φελίπε Λουίς. Πάγια εκτός ο παικταράς μεσοεπιθετικός Αρασκαέτα, ο οποίος αποτελεί παίκτη-κλειδί στη δημιουργία ευκαιριών.

Το διπλό παίρνει παιχνίδι, η Φλα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει απόψε κόντρα σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα της, έχει κατρακυλήσει η τιμή της Φλα παρά τις απουσίες και γυροφέρνει στο 1.30. Αξίζει το συνδυαστικό με το under 3,5, αφού δεν περιμένουμε να ξεφύγει σε έκταση το σκορ, χωρίς τον Αρασκαέτα έχει πρόβλημα στη δημιουργία και δεν μπορεί να… σκοτώσει τους αντιπάλους της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαπεκοένσε – Φλαμένγκο: 2 & under 3,5 (απόδοση 1.95), 01:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό