18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Υπεύθυνος της Αστάνα θεωρεί… αστεία τα ποσά που ακούγονται για Καρλίτος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορική η φετινή σεζόν για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, είναι 6η στη βαθμολογία της super league και θα παίξει στα play off, κάτι το οποίο δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, μιας και πέρσι, έφτασε μία «ανάσα» από τον υποβιβασμό. Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, είναι ο Καρλίτος, ο οποίος στην επιστροφή του στη χώρα μας, έχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 22 εμφανίσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει κλείσει να πάει στην Αστάνα το καλοκαίρι, με τον αθλητικό διευθυντή της, να μιλάει για τη συμφωνία με τον Καρλίτος, αλλά και το γεγονός ότι είναι «αστεία» τα ποσά που ακούγονται.

Διαβάστε όσα είπε:

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του. Η εμπειρία, αλλά και η ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσουν την ομάδα να λύσει τα προβλήματα της μέσα στο 2024 προκειμένου να επιστρέψει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να έχει πετυχημένη παρουσία στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2025. Σε ότι αφορά την αμοιβή του μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα νούμερα που εμφανίζονται στα media δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Στην παρούσα φάση ο σύλλογος δεν μπορεί να πληρώσει τέτοια ποσά. Το συμβόλαιο του Καρλίτος θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό