16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Υπήρξαν και άλλες αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο GM της Φενέρμπαχτσε, Ντέρια Γιανέρ, μίλησε για τα παράπονα που έκανε ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία στον μεταξύ τους αγώνα.

Ο ίδιος, θεωρεί ότι υπήρχαν φάσεις και κατά της ομάδας του που θα μπορούσαν να αξιολογηθούν, ωστόσο τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται με τη διαιτησία.

Διαβάστε όσα είπε:

«Αρχικά, δε νομίζω πως είναι σωστό να επικεντρωνόμαστε σε εξωγηπεδικούς παράγοντες. Νομίζω πως υπάρχει καλή αντιπαλότητα ανάμεσα σε εμάς και στον Ολυμπιακό.

Τόσο η σειρά στα play-offs την περασμένη χρονιά όσο και τα παιχνίδια στην κανονική περίοδο έδωσαν ωραίες ιστορίες. Νομίζω πως φάνηκε αυτή η αντιπαλότητα στο χθεσινό παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε στο τέλος, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει άλλες φορές στο παρελθόν. Νομίζω πως καλό θα ήταν να μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο αντίπαλος άσκησε κριτική σε κάποιες αποφάσεις στο τέλος του παιχνιδιού. Ωστόσο, λίγο πριν από την κατοχή που επέκριναν, υπήρξαν κι άλλες αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά κι από τις δύο ομάδες. Επίσης, αν θυμάστε, υπήρχαν και στα περσινά play-offs αποφάσεις στο τέλος των παιχνιδιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης.

Όπως είπα, δεν το βρίσκω σωστό να χαρακτηρίζεται ολόκληρο το αποτέλεσμα από μία κατοχή ή απόφαση διαιτητή. Φυσικά, οι διαιτητές αποτελούν κομμάτι του μπάσκετ, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει το δίκιο του σε περίπτωση που αισθανθεί πως αδικήθηκε. Οι αρμόδιες αρχές θα προβούν στις απαραίτητες αξιολογήσεις για το θέμα.

Πέρα από αυτό, συγχαίρω την ομάδα μας και τον Ολυμπιακό, έκαναν καλό παιχνίδι. Νομίζω πως θα δούμε καλά παιχνίδια και στη συνέχεια, θα προκύψουν νέες ιστορίες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό