33.8 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Υπέροχη η νέα φανέλα της ΑΕΚ στο Bowling (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις Ελλάδα

31/01 – 19:41

Ανατροπή: Η ΑΕΚ παίρνει Φράνσον!

Mike 94 – 13/02 – 07:33

—Θέλαμε παίκτη όχι με ένταση αλλά με πάσα και φεραμε λε ταλεκ. Μετά εμείς είπαμε δεν θέλουμε πάσα θέλουμε ένταση και είπαμε θα κάνουμε μεταγραφή. Μετά αυτός είπε θέλει και πάσα και ένταση αλλά εμείς είπαμε είναι ακριβοι αυτοί και μέτα μας είπε ένταση έχουμε ας πάρουμε έναν να έχει πάσα και μετά ήθελε μόνο πάσα αλλά πάσα είχαμε λε ταλεκ οπότε είπαμε δεν θα πάρουμε και μετά είπαμε όχι θέλουμε παίκτη με πάσα αλλά και με ένταση αλλά τώρα δεν βρίσκουμε οπότε θα πάρουμε με πάσα. Βέβαια έχουμε λε ταλεκ αλλά αυτός έχει πάσα και ένταση δεν έχει όπως ο λε ταλεκ αλλά θα τον πάρουμε γιατί ο τίγρης είπε μάζευε και ας είν πεπόνια. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο

10/02 – 11:39

Κετσετζόγλου: Έχει τελειώσει από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης – Θα ήταν ιδανική λύση ο Σάντος, αλλά… (AUDIO)

aek_forever – 13/02 – 07:34

—Απο το 2018 και μετα αυτη η ομαδα καταπινει τους προπονητες. Δεν βλεπει κανεις τι γινεται? Ενα παιδι με παρασταυσεις και γνωσεις απο το εξωτερικο με τρελλη ορεξη για δουλεια και ονειρα με αγαπη για το ποδοσφαιρο και τον κανβαλλιζουμε τρελλα. Ειμαστε κανιβαλλοι? Τι ειναι αυτα? Αυτος εχει σκασει 10 φορες περισσοτερο απο ολους μας. Αλλου ειναι το προβλημα. Δεν το βλεπετε πια? Δεν θα επρεπε να παιζουν μπαλα μετα το γκολ του Σιμοες. Θα επρεπε ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΧΑΛΑΡΑ. Ο Γιαννικης φταιει για ολα αυτα? Απλα οταν ζοριζουν τα λουρια στις προπονησεις οπως και με τον Χιμενεθ αρχιζουν τα κολπα….. Θα παρουμε χαμπαρι επιτελους? ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ. ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ…….

09/02 – 22:22

Απίστευτη καταστροφή στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ

agabak – 10/02 – 09:37

—Έχω γράψει πολλά κατά καιρούς και έχω κρίνει σκληρά την ΑΕΚ. Σήμερα δε θα το κάνω. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από έναν αντίπαλο που ήταν χειρότερος από εκείνη και στα δύο παιχνίδια. Από έναν αντίπαλο που της έκανε 2 τελικές στην έδρα του και 3 τελικές σήμερα, με τις 2 μετά το 90′. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και έχοντας το βάρος του ότι αν έτρωγε πρώτη γκολ όλα τελείωναν. Η ΑΕΚ πλήρωσε το να μαρκάρει 2 φορές ο Λε Ταλέκ, να τον περάσουν σαν κώνο και να βάλουν 2 γκολ. Η ΑΕΚ όμως αντικειμενικά ήταν και τρομερά, αφάνταστα, εκτός λογικών πλαισίων άτυχη. Στα εκατοστά του Τσούμπερ στο πρώτο ματς, στα χιλιοστά του Μήτογλου σήμερα, στο ότι ο άλλος έπιασε σουτ που αν το κάνει 50 φορές θα το πιάσει 1 ακόμα και μπροστά στο Λε Ταλέκ. Και για αυτό αποκλείστηκε. Σήμερα δεν θα κρίνω κανέναν. Εκτός από την τύχη. Που μας έχει ΦΤΥΣΕΙ καιρό τώρα, χωρίς να παραγνωρίζω τα σοβαρά λάθη μας ως οργανισμός. Αλλά το σημερινό δεν το άξιζε η ΑΕΚ. Και δεν το άξιζαν και αυτοί γιατί ήταν ανύπαρκτοι. Και δεν το άξιζε κανένας από τον οργανισμό ΑΕΚ αυτό. Και πονάει αφάνταστα πολύ.

13/02 – 21:20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

agabak – 13/02 – 23:47

—Μόνο ο Γιαννίκης δεν φταίει. Η ΑΕΚ έχει μια ενδεκάδα που μπορεί να σταθεί και τίποτα παραπάνω. Ο άλλος έβαλε Αραμπι εμείς βάλαμε Γεφτιτς και Σακχοφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό