16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε στην Μονπελιέ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

LIGUE 1

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
06.04.2022 | 16:00

Ο Καμπελά κατά την επίσημη παρουσίαση του από τη Μονπελιά | 6 Απριλίου 2022
PRINT SCREEN

Στη Γαλλία και τη Μονπελιέ θα αγωνιστεί, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Καμπελά που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ και είχε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό.

Επιστροφή στη Γαλλία και τη Μονπελιέ για τον Ρεμί Καμπελά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον 32χρονο μέσο ο οποίος όπως είχε δηλώσει είχε συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνεται και επίσημα στη διάρκεια της Τετάρτης (6/4) και επέστρεψε έτσι μετά από οκτώ χρόνια στο σύλλογο με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα στη Ligue 1.

Ο Καμπελά το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τη Μονπελιέ για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που είχε ενώ την Κυριακή (3/4) βρέθηκε στο γήπεδο, στο ματς με τη Μπρεστ, και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Τότε έγινε το κλικ για τον 32χρονο μέσο να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να έχει ρυθμό στα πόδια του για την επόμενη χρονιά.

Η Μονπελιέ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Καμπελά να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν και τον πρόεδρο του συλλόγου να τονίζει πως κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Λορέντ Νικολίν κατά την επίσημη παρουσίαση του Καμπελά είπε: “Ο Ρεμί ήταν εδώ και έκανε αποθεραπεία για έναν τραυματισμό. Με βάση τη δεδομένη κατάσταση στην Ουκρανία είχαμε την ευκαιρία να τον πάρουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ρεμί το ήθελε αυτό, σύντομα θα μπει με το υπόλοιπο γκρουπ. Είναι καλό για εμάς, καλό για τον ίδιο και θα δούμε το καλοκαίρι αν η ιστορία συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Τον πήραμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και ελπίζω να το απολαύσει ο ίδιος και να μας βοηθήσει”.

Ενώ ο ίδιος ο Καμπελά είπε: “Όπως έλεγα πάντα όλα είναι πιθανά. Ήμουν εδώ και έκανα προπόνηση για λίγο και αυτό με τσίγκλισε. Ήθελα να παίξω, να νιώσω τον ανταγωνιστμό. Όταν πήγα στο ματς την Κυριακή ένιωσα όπως όταν ήμουν μικρότερος και είπα στον εαυτό μου γιατί όχι. Μπορεί να μου κάνει καλό, μπορεί επίσης να κάνει καλό και στη Μονπελιέ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό