18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε ο Ζέλσον Μαρτίνς – Τόσα χρήματα έδωσε ο Ολυμπιακός στη Μονακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό και ο Πορτογάλος εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καταβάλλουν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα για την απόκτησή του, η οποία παράλληλα θα διατηρήσει ένα ποσοστό από μελλοντική πώλησή του (10%).

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και μετά τον Φραν Ναβάρο θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, έκανε λόγο πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά μαζί με τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο γνωρίζονται από μικροί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ».

Αν μίλησε με τον Ποντένσε: «Έχω μιλήσει με τον Ντάνιελ, τον ξέρω από μικρό, είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του».

Για το τι μήνυμα θα στείλει: «Έχω έρθει για να δώσω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει στον στόχο του».

Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ και άνηκε στη Μονακό. Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας το 2019, αφού τον είχε αγοράσει για 29 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα απίστευτο ποσό, δείγμα του πόσες δυνατότητες έχει. Φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα να βρει τον καλό του εαυτό. Ωστόσο πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, σε μία θέση που ο Ολυμπιακός ήθελε να ενισχυθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό