20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί ο κ. Κασσελάκης;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει την Πέμπτη το πρωί από τις ΗΠΑ και αμέσως συγκαλεί (όχι την Πολιτική Γραμματεία που ζητεί η Αχτσιόγλου) αλλά το Εκτελεστικό Γραφείο, στις 4.30 το απόγευμα της ίδια ημέρας, ξεπερνώντας το πιθανόν τζετ λαγκ, μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Οι πλέον στενοί του συνεργάτες στην Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και υπενθυμίζουν μάλιστα ότι σε αυτό το όργανο υπέβαλε την παραίτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΒΗΜΑτοδότης ρώτησε πάντως έναν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εάν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί ο κ. Κασσελάκης: «Ούτε για πλάκα» μου απάντησε και ανάφερε ότι στο Εκτελεστικό Γραφείο μετέχει και η Εφη Αχτσιόγλου.

Στο ΕΓ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης έχει την πλειοψηφία. Είναι εφταμελές κομματικό όργανο και μετέχουν σε αυτό οι δύο γραμματείς (Σβίγκου και Βασιλειάδης), η Δώρα Αυγέρη και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ήτοι η Ρένα Δώρου, η Έφη Αχτσιόγλου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Το θέμα που τίθεται είναι τι θα γίνει με την πρόταση της Αχτσιόγλου για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (και όχι του Εκτελεστικού Γραφείου) και εάν θα προσέλθει την Πέμπτη στη συνεδρίαση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό