23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Υπάρχει λύση για την καταπολέμηση του άγχους της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

SPORT24.GR
27.02.2024 | 14:08

DEHblue
KB

Ο μετασχηματισμός της αυτοκίνησης, έτσι όπως προκύπτει με την παγκόσμια επέκταση της ηλεκτροκίνησης, θα φέρει νέα δεδομένα και νέες συνήθειες για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία μας οδηγούν σε νέους δρόμους που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της νέας τάξης πραγμάτων από τους οδηγούς και τους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οπότε κάθε εξέλιξη που κάνει τη ζωή πιο εύκολη, είναι καλοδεχούμενη. Η ηλεκτροκίνηση θα φέρει νέες συνήθειες για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τους περιορισμούς τους σε αυτονομία και ανάγκη φόρτισης, να είναι τα κυρίαρχα “άγχη” τουλάχιστον στην πρώτη περίοδο της χρήσης της νέας αυτής τεχνολογίας.

DEHblue fortisi
KB

Για όσους ασχολούνται με αυτό το πρώιμο στάδιο της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας και όχι μόνο, είναι γνωστό το ότι το πρώτο νέο δεδομένο με το οποίο πρέπει να εξοικειωθεί ο οδηγός, είναι το λεγόμενο “άγχος της αυτονομίας”. Με άλλα λόγια, για τους οδηγούς που έχουν συνηθίσει να βλέπουν “λαμπάκι” και να οδηγούν στο πλησιέστερο πρατήριο υγρών καυσίμων, το να “μείνουν” από ρεύμα, είναι ένα νέο στοιχείο που οδηγεί στο να γίνεται απαραίτητος ο προγραμματισμός των μετακινήσεων.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό και η καίριας σημασίας βοήθεια στον οδηγό του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, έρχεται από πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και με σημαντικά λιγότερο άγχος. Τέτοια είναι η ΔΕΗblue πλατφόρμα, που αποτελεί έναν πρώτης τάξεως βοηθό στην υπηρεσία του οδηγού για την καθημερινή χρήση του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου.

DEHblue fortisi
DEHBLUE

Με ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών και ταχυφορτιστών σε όλη την επικράτεια, η πλατφόρμα ΔΕΗblue διευκολύνει τη χρήση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, εξυπηρετώντας απόλυτα τον προγραμματισμό για τις διαδρομές και τις στάσεις φόρτισης που θα χρειαστεί, ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της μπαταρίας που χρησιμοποιεί. Είναι ένα εξαιρετικό “εργαλείο” στα χέρια του οδηγού που θέλει να εξυπηρετείται με το πιο λογικό κόστος και τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό