19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Υγεία μόνο για πλούσιους ή αναβάθμιση του ΕΣΥ για όλους;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κουμουνδούρου με αφορμή περιστατικό στη Λήμνο όπου ο πατέρας τραυματία πλήρωσε 5.000 ευρώ για αεροδιακομιδή

«Την δραματική κατάσταση στην οποία έχει φέρει το ΕΣΥ η ΝΔ, ειδικά στα νησιά της χώρας», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή περιστατικό αεροδιακομιδής από την Λήμνο.

Κατ’ αρχάς ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει το περιστατικό: «Πατέρας στη Λήμνο πλήρωσε 5.000 ευρώ για αεροδιακομιδή του παιδιού του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, μετά από τροχαίο. Όχι μόνο το νησί δεν είχε αναισθησιολόγο, αλλά ούτε καν η αεροδιακομιδή δεν προσφέρθηκε δωρεάν». Ακολούθως προσθέτει: «Το περιστατικό αυτό έρχεται μετά τις τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας στην Κω, τη Νέα Μάκρη και την Χαλκιδική, ακόμη και σε καρότσες αγροτικών, λόγω ελλείψεων στο ΕΚΑΒ».

«Όλα αυτά, την ώρα που έχει αποκαλυφθεί από τον κ. Πνευματικό το κρυφό σχέδιο της ΝΔ στην Υγεία για περικοπές, ιδιωτικοποιήσεις, ακόμη και διαλογή ασθενών με απάνθρωπες λογικές κόστους – οφέλους. Ακόμη και τώρα όμως, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την εξαπάτηση των πολιτών τάζοντας 10.000 νέες προσλήψεις στην Υγεία, ενώ στην πραγματικότητα δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μία νέα πρόσληψη πέρα από αντικαταστάσεις συνταξιοδοτήσεων» τονίζει και κλείνοντας υποστηρίζει ότι «το δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο καθαρό: Υγεία μόνο για πλούσιους ή αναβάθμιση του ΕΣΥ για όλους;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό