18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

‘Τώρα, όλα είναι υπέροχα, κάνω ξανά αυτό που αγαπάω’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αϊτόρ αισθάνεται γεμάτος κι ενθουσιασμένος μετά το come back του στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας πως κάνει ξανά αυτό που αγαπάει, παίζει ποδόσφαιρο.

Η επιστροφή του στο γήπεδο, 247 μέρες μετά από εκείνο το καταραμένο “κρακ” στο γόνατό του, στον αγώνα με τον Άρη, ήταν στις πιο σημαντικές (αν όχι η πιο σημαντική) στιγμές του πρώτου φιλικού του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους.

Το τελικό 4-0 επί της Βίνερ Βικτόρια ελάχιστα απασχόλησε τους φίλους του “τριφυλλιού”, όσο η επάνοδος του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά μετά τη ρήξη χιαστών και η 15λεπτη παρουσία του που σκόρπισε πλατιά χαμόγελα σε όλους, όσοι ζουν στον παναθηναϊκό “οργανισμό”.

Διότι πέρα απ’ το come back ήταν κι η διάθεση που έβγαλε εντός γηπέδου ο Καταλανός εξτρέμ, ο οποίος μπήκε με… χίλια στις φάσεις, συμμετείχε σε απόλυτο βαθμό σαν να επρόκειτο για επίσημο ματς, ήταν “μέσα” στο τρίτο και στο τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού κι έδειξε πως όλα πλέον είναι θέμα χρόνου και ρυθμού.

“Τώρα όλα είναι υπέροχα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να κάνω ξανά αυτό που αγαπάω: να παίζω ποδόσφαιρο” ήταν η πρώτη ατάκα του Αϊτόρ με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και για όσα έρχονται και σκέφτομαι τους στόχους που θα θέσουμε. Πρέπει να προετοιμάσω σωστά τον εαυτό μου για τη νέα χρονιά. Ελπίζω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν”.

Όσο για τους στόχους που βάζει στην καινούργια σεζόν; “Για μένα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από την ομάδα. Πρέπει να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ, για να είμαι έτοιμος να πάρω τον χρόνο συμμετοχής που θα μου δώσει ο προπονητής.

Εγώ τότε πρέπει να είμαι έτοιμος, να είμαι στο 100% της αγωνιστικής μου κατάστασης. Αυτό θα κάνω τώρα σε αυτή την προετοιμασία. Αυτό το καλοκαίρι θα δουλέψω εντατικά για να εκμεταλλευτώ τον χρόνο που θα μου δώσει ο προπονητής…”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό