18.8 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

«Τώρα πρέπει να απαντήσετε συνάδελφοι του Προεδρείου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναντήσεις κάνατε, υπομνήματα σελίδων υποβάλλατε, δώσατε το ΟΚ προκαταβολικά σε αυτό το έκτρωμα-εφαρμογή myDATA, διορθώσατε τον τραγέλαφο που δημιουργήθηκε και χαρούμενοι γυρίζατε από τις συναντήσεις.

Μας βομβαρδίσατε με το «Διεκδικήσαμε Επιμείναμε Πετύχαμε».

Τώρα συνάδελφοι του Προεδρείου του ΟΕΕ με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τη νομοθετική παρέμβαση για την επιβολή εξωγήινων προστίμων τι έχετε να πείτε;Τι είναι αυτά που έχουμε κερδίσει ως οικονομολόγοι-λογιστές;Όλα αυτά συνιστούν αναβάθμιση του επαγγέλματος;Μήπως αντί του επαγγέλματος του λογιστή, κατοχυρώνονται οι εταιρείες πληροφορικής και οι πάροχοι;Μήπως οδηγούνται σε κλείσιμο οι μικρές επιχειρήσεις, με πρώτες τις ατομικές;Αυτή είναι η αναβάθμιση που διεκδικήσατε και πετύχατε; Θα σας μείνουν οι φωτογραφίες, οι δημόσιες σχέσεις που έχετε κάνει αλλά και ευθύνη που οδηγείτε τον κλάδο στην καταστροφή.

Για την Α.ΚΙ.Ο.Ε. Αλεβιζάκης Παναγίωτης Υ.Γ. Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία βλέπετε τους συναδέλφους από αριστερά τον συνάδελφο κ. Σταύρο Τραγάνη από την ΠΔΣΟ (ΠΑΣΟΚ) τον Διοικητή κ. Γεώργιο Πιτσιλή, τον συνάδελφο Πρόεδρο του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνο Κόλλια ΔΗΚΙΟ (ΝΔ) και τον συνάδελφο Αβραάμ Πανίδη ΠΟΦΕΕ(ΝΔ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό