22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τώρα επεξεργάζεσαι τις AI δημιουργίες απευθείας από το ChatGPT

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δυνατότητες δημιουργίας εικόνων του ChatGPT αναβαθμίστηκαν. Ο OpenAI δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο X μια ενημέρωση που δηλώνει ότι οι χρήστες του ChatGPT που τροφοδοτείται από το GPT-4 μπορούν πλέον να κάνουν κλικ σε εικόνες που δημιουργούνται μέσα στο AI chatbot και να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο που μοιάζει με πινέλο για να επισημάνουν τμήματα της εικόνας που θέλουν να επεξεργαστούν ή να προσθέσουν νέα στοιχεία σε αυτήν.

Σε ένα που παρουσιάζει τις νέες δυνατότητες, ένας χρήστης δημιουργεί εικόνες ενός σκύλου με ένα καπέλο πάρτι σε κωνική μορφή στο κεφάλι του. Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να κάνει κλικ στην εικόνα για να την επεκτείνει και να εισέλθει σε μια νέα προβολή επεξεργασίας, όπου επιλέγει ένα εικονίδιο πινέλου στο επάνω μέρος, περνά με πινέλο πάνω από τμήματα του κεφαλιού του σκύλου και στη συνέχεια πληκτρολογεί μια νέα προτροπή “add bows”, η οποία διατηρεί την αρχική εικόνα αλλά δημιουργεί μια νέα έκδοση με κόκκινους φιόγκους που εμφανίζονται στην περιοχή που έχει επισημανθεί από τον χρήστη.

Η λειτουργία δημιουργίας εικόνων στο ChatGPT του OpenAI τροφοδοτείται από το μοντέλο DALL-E 3, το οποίο παρουσιάστηκε από την εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2023. Η προσθήκη του DALL-E 3 απευθείας μέσα στο ChatGPT επέκτεινε σημαντικά τις δυνατότητες του προηγούμενου μοντέλου για τους χρήστες και η νέα προσθήκη σήμερα επεκτείνει και πάλι περαιτέρω τη χρησιμότητα και τον λεπτομερή έλεγχο για τους χρήστες.

Ο OpenAI έγραψε επίσης στο Χ (πρώην Twitter) ότι πρόσθεσε μια νέα λειτουργία έμπνευσης στυλ στο DALL-E 3 GPT, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα προκαθορισμένα στυλ, όπως ξυλογραφία, κοντινό πλάνο, χαμηλή γωνία, τεχνητός φωτισμός και χειροποίητο σχέδιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό