23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
22.01.2024 | 13:01

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο | 21 Ιανουαρίου 2024
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | INTIME SPORTS

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ γίνεται “ανηφορικό” , με την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (28/01, 20:30)) να ανοίγει τον κύκλο των ντέρμπι που έχει να δώσει η ομάδα του Λουτσέσκου.

O ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στο Πανθεσσαλικό και πλέον έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ανοίξει τον κύκλο των δύσκολων αγώνων που έχει να δώσει στη σειρά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος στις αγωνιστικές που απομένουν περιμένει στην Τούμπα τους τρεις ανταγωνιστές του για το πρωτάθλημα κατά σειρά Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ενδιάμεσα στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Περιστέρι να παίξει με τον Ατρόμητο και μετά από αυτό με τους ερυθρόλευκους θα ακολουθήσουν τρία εκτός έδρας ματς σε Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία.

Στην εβδομάδα που θα μεσολαβήσει ανάμεσα στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, που έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 4-0 στις Σέρρες.

Focus σε Βιεϊρίνια και “Ντέλια”

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τους πράσινους θα ξεκινήσει την Τρίτη (23/01), με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει ρεπό σήμερα στους παίκτες του. Έτσι και αλλιώς και το είπε και ο Λουτσέσκου, είναι θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι δεν έχει να δώσει μεσοβδόμαδο παιχνίδι και μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο Λουτσέσκου και το επιτελείο του θα ασχοληθούν με την κατάσταση του Βιειρίνια, που λόγω μυικών ενοχλήσεων έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια και φυσικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια που ταξίδεψε με την ομάδα του στον Βόλο αλλά έμεινε εκτός αποστολής καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Άλλα ζητήματα, εξαιρουμένων των απουσιών των Τροστ-Εκόνγκ και Σαμάτα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν υπάρχουν, καθώς δεν προέκυψαν προβλήματα στο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό