19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τύπος πουλάει μισοφαγωμένο τοστ στο Facebook marketplace: Η αδιανόητη τιμή πώλησης που έχει ορίσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτές οι ασυνήθιστες καταχωρίσεις έχουν συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στο Facebook.

Ένα μισοφαγωμένο σάντουιτς τέθηκε προς πώληση στο Facebook Marketplace για το εκπληκτικό ποσό των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Η περίεργη προσφορά, που δημοσιεύτηκε από έναν πωλητή από το Λέστερ της Αγγλίας, έχει αφήσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να απορούν αρχικά για ποιο λόγο κάποιος να πουλήσει ένα μισοφαγωμένο τοστ και έπειτα για ποιο λόγο το πουλάει τόσο ακριβά.

Το σάντουιτς, το οποίο ο πωλητής περιέγραψε με χιούμορ ως «νόστιμο», κατηγοριοποιήθηκε ως «καινούργιο» παρά το γεγονός ότι ήταν το μισό. Το σάντουιτς στη σχάρα, που καταναλώθηκε μερικώς και φαινόταν να περιέχει τυρί και κάποιο είδος κρέατος, καταχωρήθηκε με την αιτιολογία ότι ο πωλητής απλώς δεν μπορούσε να το «τελειώσει». Επισημαίνοντας τη γαστρονομική του ελκυστικότητα, ο πωλητής σημείωσε την «πολύ τραγανή» φύση του σάντουιτς.

This half-eaten sandwich is up for sale for $1.3M on Facebook — and everyone is confused why https://t.co/BO8hsa33GH pic.twitter.com/gcFdi9GI7U

— New York Post (@nypost) January 11, 2024

Σε μια άλλη παράξενη περίπτωση, ένας άνδρας διαφήμισε αυτό που ονόμασε «το πιο θλιβερό γεύμα που θα δείτε ποτέ», το οποίο αποτελούνταν από μια ψητή πατάτα βυθισμένη σε φασόλια. Ο πωλητής παραπονέθηκε για την έλλειψη πιάτου, καταφεύγοντας στη χρήση της γυάλινης πλάκας από τον φούρνο μικροκυμάτων του.

Αυτές οι ασυνήθιστες καταχωρίσεις έχουν συγκεντρώσει σημαντική προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στο Facebook. Το μισοφαγωμένο σάντουιτς, ειδικότερα, έχει γίνει θέμα χιούμορ και απορίας, με πολλούς να αμφισβητούν τη σοβαρότητα της καταχώρισης και την υπερβολική τιμή που συνδέεται με αυτήν.

Αν και η πρόθεση πίσω από αυτές τις ιδιόμορφες καταχωρίσεις παραμένει ασαφής, είτε πρόκειται για μια σατιρική προσέγγιση των διαδικτυακών πωλήσεων είτε απλώς για ένα ανάλαφρο αστείο, έχουν αναμφίβολα τραβήξει την προσοχή της κοινότητας του Facebook. Το σάντουιτς των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων, με την εξωφρενική τιμή του και τη μισοφαγωμένη του κατάσταση, χρησιμεύει ως μια χιουμοριστική υπενθύμιση της απρόβλεπτης και συχνά ιδιόρρυθμης φύσης των αντικειμένων που μπορεί να βρεθούν στην αχανή αγορά του διαδικτύου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό