30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τότε πετάει η αποστολή του Ολυμπιακού από το Βερολίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον μικρό τελικό του Final Four της Euroleague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ενώ αμέσως μετά, πρόκειται να μεταβεί στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, ώστε να ταξιδέψει στις 23:00 (00:00 ώρα Ελλάδος) με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ερυθρόλευκοι από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, μιας και την Πέμπτη (20:15 – 30/5) ξεκινάει η ημιτελική σειρά των Play Off της Basket League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Περιστέρι του κόουτς Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ.

Στην άλλη πλευρά, η αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (27/5) από το Βερολίνο και να ξεκινήσει τη δική της προετοιμασία για τους αγώνες κόντρα στον Άρη, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (22:00 – 30/5).

Ο Ολυμπιακός έπειτα από Βελιγράδι και Κάουνας, κατάφερε και βρέθηκε και στο Final Four του Βερολίνου. Ο ημιτελικός κόντρα στην νυν Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης ήταν από την αρχή δύσκολος, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να γυρίσει ένα παιχνίδι 24 πόντων που για πολλούς φαινόταν αδιανόητο.

Ο αποκλεισμός μια στροφή από τον τελικό σίγουρα πονάει τους πάντες στον οργανισμό των ερυθρολεύκων, αλλά όπως δήλωσε και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου, γυρνώντας πίσω τη σεζόν, η χρονιά του Ολυμπιακού στη Euroleague είναι επιτυχημένη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό