22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τόσα χρήματα πήρε ο ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό του «ταξίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ποσό που αγγίζει και ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, καρπαρώθηκε ο ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό του… ταξίδι το οποίο τελείωσε στην Τούμπα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά, σίγουρα μένει με την πικρία μετά τον αποκλεισμό αλλά το ότι κατάφερε να βρεθεί σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 2η φορά, μόνο αξιέπαινο είναι.

Όπως μάλιστα δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς: «Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση. Η δουλειά της ομάδας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη, το ίδιο και στην Ευρώπη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δε μπορούσαμε να πιστέψουμε στην αρχή της σεζόν. Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια φτάσαμε σε προημιτελικούς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά.»

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ονειρεύεται, και με μια τόσο θετική παρουσία δύο χρόνων του ήδη στα ευρωπαϊκά γήπεδα, το μέλλον του φαντάζει σίγουρο πιο επιτυχημένο. Η αρμάδα του Λοτσέσκου θα έχει ένα έξτρα πλεονέκτημα για να χαίρεται, μιας και κατάφερε να… σκαρφαλώσει στην κατάταξη ranking και να φθάσει τους 37,000 βαθμούς και την 51η θέση.

Ακόμη όσον αναφορά τα λεπτομερώς έσοδα του ΠΑΟΚ αυτά υπολογίζονται από την αρχή του 2ου προκριματικού γύρου όπου έλαβε 100.000 ευρώ, μέχρι και την ανακατάταξη του στην βαθμολογία, με συνολικό ακριβές ποσό που κυμαίνεται στα 10.279.500.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό