25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Τυχερός που ανέλαβα τα ηνία της Εθνικής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ότο Ρεχάγκελ παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου στο Deree το απόγευμα του Σαββάτου (27/01) και ο Άρης Κωνσταντινίδης και το flash.gr έδωσαν το «παρών». Στην επέτειο των 20 χρόνων από την ανεπανάληπτη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας με την κατάκτηση του Euro 2004, ο Γερμανός ήρθε από την πατρίδα του ώστε να τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, αλλά και τη χώρα μας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ στην κοπή της πίτας

Μεταξύ άλλων, στο λόγο που έβγαλε αναφέρθηκε στην τύχη που είχε να του εμπιστευτεί η ΕΠΟ τα… κλειδιά της Εθνικής μας ομάδας, για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκε, αλλά και στη συμπεριφορά που χρειάζεται να έχουν οι νέοι άνθρωποι.

Το flash.gr στη βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ

Απόσπασμα από την ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ:

«Αγαπητοί Έλληνες φίλοι, είχα την τύχη που το προεδρείο της ΕΠΟ αποφάσισε να μου δώσει τα ηνία της Εθνικής, είχα την τύχη να πέσω σε μια ομάδα με νέα παιδιά με ικανότητες, είχα την τύχη όσων αφορά την Εθνική να έχω τους παίκτες και τους χρησιμοποίησα στις κατάλληλες θέσεις. […] Έχω πάρα πολλούς νέους ανθρώπους εδώ πέρα, εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος από ότι φαίνομαι. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές αν έχεις τον κατάλληλο χαρακτήρα. Πρέπει να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό