21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσουαμενί: Ρεάλ, Παρί και Σίτι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής αγοράς, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να διεκδικούν την υπογραφή του.

«Ουρά» κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί! Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Γάλλου μέσου με τη φανέλα της Μονακό τον έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο ελκυστικά ονόματα ενόψει της θερινής αγοράς, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να… ορέγονται την υπογραφή του.

Όπως αναφέρει ωστόσο η «Marca», ο πρώτος λόγος ανήκει στους Μερένγκες που τον εξετάζουν εδώ και αρκετό διάστημα και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κινηθούν επίσημα για να τον αποκτήσουν.

Από την πλευρά της πάντως, η Μονακό δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον 22χρονο χαφ για λιγότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που έχει επικοινωνήσει με σαφήνεια προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τη φετινή σεζόν ο Τσουαμενί έχει σημειώσει τρία γκολ και δυο ασίστ σε 42 συμμετοχές με τους Μονεγάσκους, ενώ μετράει κι ένα γκολ σε οκτώ παρουσίες με το εθνόσημο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό