19.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τσολάκης: «Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού παραχώρησε δηλώσεις στον απόηχο της σπουδαίας νίκης της ομάδας του επί της Καρμιώτισσας (22/12,3-4).

Εμφανώς ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Καρμιώτισσα (22/12,3-4) εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης.

Ο ίδιος μίλησε για το ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, καθώς και για το ενδεχόμενο του να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να συγχαρώ την Καρμιώτισσα, έχει εξαιρετική ομάδα. Θεωρώ πως δεν θα κινδυνεύσουν. Να κάνω ένα σχόλιο για τον πανηγυρισμό μου: Απολογούμαι αν παρεξήγησαν κάποιοι. Πανηγύρισα σαν Απολλωνίστας. Είδατε πως πανηγύρισαμε, γιατί οι παίκτες το ήθελαν, το πάλεψαν. Όταν είμαστε ενωμένοι ο Απόλλωνας μπορεί να επιστρέψει. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να τους καλέσω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους”.

Ήταν καιρός να μας χαμογελάσει η τύχη. Κατανοώ την πίκρα, δεν θέλω να ισοπεδώνουμε τα πάντα. Οι παίκτες προσπαθούν, προχωρούμε”. Δεν με απασχολεί καθόλου το αν θα συνεχίσω ή όχι, είμαι συγκινημένος που είμαι εδώ. Όσο είμαι εδώ θα δίνω την ψυχή μου. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, θα κάνουμε την αντεπίθεση μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό