21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσιτσιπάς και Σαποβάλοφ ανανεώνουν το ραντέβου τους λόγω βροχής

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Miami Open δεν συνεχίστηκε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες την Παρασκευή (22/03) αφού η βροχή έκανε την εμφάνισή της στην πόλη της Φλόριντα και ανάγκασε τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής να διακόψουν οριστικά τη δράση της ημέρας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αγωνιστεί μόλις τρία games απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, προτού οι, όχι και καλύτερες δυνατές συνθήκες καταστήσουν ακατάλληλη τη συνέχιση της αναμέτρησης ανάμεσα στους δύο τενίστες.

Όσον αφορά το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι από τα όσα πρόλαβαν να παίξουν οι δύο αντίπαλοι, το σετ δεν ξεκίνησε για τον Τσιτσιπά ο οποίος μόλις στο πρώτο game δέχτηκε το break, με τον Σαποβάλοφ να διπλασιάζει το προβάδισμά του. Στη συνέχεια, ο Στέφανος ανέβασε στροφές και μείωσε σε 2-1 με το παιχνίδι να διακόπτεται σε εκείνο το σημείο ένεκα βροχής. Κατά τη διάρκεια της μίνι διακοπής στα game, οι πρώτες σταγόνες έκαναν την εμφάνισή τους στο κορτ και εν τέλει κατέστησαν επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο για τους δύο αθλητές.

Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής πρόκειται να ανανεώσει το ραντεβού του με τον Καναδό το απόγευμα του Σαββάτου (23/03, 19:00) προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι και με την ελπίδα πως ο καιρός του Μαϊάμι να μην προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στη διεξαγωγή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό