32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είχαν χωρίσει πρόσφατα, ωστόσο αμφότεροι επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν επανασυνδεθεί. Η Ισπανίδα τενίστρια απάντησε πριν την επίσημη έναρξη του Roland Garros σε ερωτήσεις σχετικά με την σχέση τους και εκείνη εξήγησε πως:

«Τα είπε όλα ο Στέφανος, είναι ξεκάθαρο» ήταν το πρώτο της σχόλιο. Και συνέχισε λέγοντας: «Η σχέση λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα.

Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο διότι είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, διότι είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει και να είναι πιο υγιές».

Stefanos Tsitsipas says he & Paula Badosa are back together:

“We’re together. I will explain why some people make up different stories about us. Not that I care, but I think people shouldn’t take it that way. Paula didn’t do anything wrong, nor did I do anything wrong. It was… pic.twitter.com/T0Adzg9QwF

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) May 24, 2024

Όλα αυτά έρχονται μόλις έναν μήνα περίπου μετά από την κοινή τους ανακοίνωση πως οι δυο τους χώρισαν, με την Μπαντόσα μάλιστα να βγαίνει δημόσια και να εξηγεί τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση. Παράλληλα, πριν μερικές ημέρες ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Το πρωϊνό» και είχε μιλήσει για τις φήμες που ήθελαν τους δου να τους να είναι εκ νέου μαζί.

«Εννοείται ότι είναι φίλοι. Στον ίδιο χώρο είναι η δουλειά τους, δεν θα μπορέσουν να συναντηθούν; Συναντιούνται μάλλον. Κάνουμε προπονήσεις όπως πρέπει να κάνουμε, σήμερα φτάσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση. Σας ευχαριστώ, πρέπει να κλείσω γιατί έχω προπόνηση», είχε δηλώσει ο Απόστολος Τσιτσιπάς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό