20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τσιλιανίδης: «Οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, είχε ξυρίσει το κεφάλι του πριν λίγες μέρες για να στείλει το δικό του μήνυμα κατά του καρκίνου. Ο παίκτης του ΟΦΗ, βρέθηκε στο event του ΠΣΑΠΠ, μίλησε για την κίνησή  του, αλλά και το γεγονός πως οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου και όχι μέσα σε αυτό.

Δίνοντας ένα παράδειγμα με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι θα μπορούσαν να θίγουν τους βομβαρδισμούς στη Συρία.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Θέλω να τονίσω ότι η ουσία της βράβευσης είναι η κίνηση και όχι το πρόσωπο. Να δοθεί σημασία στο μήνυμα της κίνησης. Δεν ήθελα ποτέ κανένας να σκεφτεί ότι προσπάθησα να έχω προσωπική δημοσιότητα για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα αλλά τελικά αποδείχθηκε χαζή σκέψη με τα μηνύματα που έλαβα.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε οι ήρωες των παιδιών στο γήπεδο ενώ οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου και παλεύουν καθημερινά. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και για να χρησιμοποίησω τη φράση του Σάββα Κωφίδη που θαυμάζω πολύ: ‘Φανταστείτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο αντί να διαφήμιζαν πατατάκια να μιλούσαν για τους βομβαρδισμούς στη Συρία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό