22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσαμπουκάς του Μαρτίνες της Μπαρτσελόνα με παιδί στην Βαρκελώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πολύ σοβαρό σκηνικό έγινε έξω από το προπονητικό της Μπαρτσελόνα με κεντρικό πρόσωπο του καυγά τον ποδοσφαιριστή των «μπλαουγκράνα» Ινίγκο Μαρτίνες. Ο Βάσκος αμυντικός απεικονίζεται στο σχετικό βίντεο να μιλάει σε έντονο ύφος και να… κολλάει κεφάλι σε ένα παιδί.

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί στα social media, μετά την ανάρτηση που δείχνει τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Μαρτίνες να έρχεται σε διαπληκτισμό με ένα παιδί που φέρεται να τον έβρισε, με τον ποδοσφαιριστή να εξοργίζεται, και να πλησιάζει σε έντονο ύφος το παιδί, από πολύ κοντινή απόσταση και να του κολλάει.. κεφάλι.

Ο συγκεκριμένος μικρός, μάλλον στήνεται έξω από το προπονητικό της Μπαρτσελόνα αρκετές φορές, αφού στο σχετικό απόσπασμα, ο Βάσκος αμυντικός του έλεγε να σταματήσει να τον προσβάλλει και εκείνος και ο φίλος του, και μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. 

Το βίντεο που… καίει ξεκινάει δείχνοντας τον Μαρτίνες να κατεβαίνει από το αμάξι του, και να κατευθύνεται απευθείας προς το μέρος του μικρού. Εκείνος κάτι του λέει, αλλά ο Βάσκος, δυναμώνει τον τόνο της φωνής του και τον πλησιάζει ακόμη περισσότερο σε πολύ έντονο ύφος υψώνοντας το δάχτυλό του στον πιτσιρικά. Καθ’ όλη την διάρκεια του σκηνικού μαζεύονταν όλο και περισσότεροι, περαστικοί τριγύρω με τον σταρ της Μπαρτσελόνα να φέρεται να του λέει συγκεκριμένα «Αυτή είναι η τελευταία φορά που λες εμένα βλάκα και με προσβάλλεις. Η τελευταία φορά για εσένα και τον φίλο σου», και μετέπειτα να πηγαίνει στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό