20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τσέλσι: Στέρλινγκ κι επίσημα –

Ειδήσεις Ελλάδα

Τσέλσι: Την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ ανακοίνωσαν οι Λονδρέζοι με τον διεθνή Άγγλο να ενσωματώνεται στην αποστολή που προετοιμάζεται στις ΗΠΑ.

To πρώτο σημαντικό μεταγραφικό «χτύπημα» της νέας ιδιοκτησίας της Τσέλσι, είναι γεγονός. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ επισήμως πλέον είναι ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που προετοιμάζεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω μιας φωτογραφίας του 27χρονου άσου με τη φανέλα των «μπλε». Ο Στέρλινγκ έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, περνώντας στους «πολίτες» τα τελευταία επτά χρόνια της καριέρας του. Φτάνοντας συνολικά τις 339 συμμετοχές και σκοράροντας 131 φορές.

Η μεταγραφή κόστισε στην Τσέλσι περίπου 50 εκ. ευρώ. Έτσι ο Στέρλινγκ επιστρέφει μετά από χρόνια στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο δηλαδή, καθώς ήταν στις ακαδημίες της QPR.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής Άγγλος είπε:

«Δεν βλέπω την ώρα να πετύχω ακόμα περισσότερα στην καριέρα μου με την Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Το Λονδίνο είναι η πόλη στην οποία όλα ξεκίνησαν για μένα και είναι εκπληκτικό που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Θέλω να πω τις επόμενες λέξεις μου μέσα στο γήπεδο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό