16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Γουλβς: Το VAR ακύρωσε γκολ των Μπλε και ο Μπόελι κοιτούσε με… απορία από τις κερκίδες ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το VAR ακύρωσε γκολ της Τσέλσι κόντρα στη Γουλβς, γεγονός που φαίνεται να προξένησε πολλά ερωτηματικά στον προσεχώς νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, Τοντ Μπόελι.

Η εποχή Τοντ Μπόελι βρίσκεται προ των πυλών για την Τσέλσι, με τον σύλλογο του Λονδίνου να δίνει τα χέρια με τον Αμερικανό επενδυτή για την μεταβίβαση των μετοχών.

Εν αναμονή του τέλους της γραφειοκρατικής διαδικασίας που θα γυρίσει οριστικά σελίδα στην ιστορία των Μπλε, ο ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς βρέθηκε στις κερκίδες του «Σταμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στη Γουλβς για την Premier League.

Και πριν καλά – καλά προλάβει να… συνηθίσει την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις αντιδράσεις του.

Στο 38΄ο Λόφτους Τσικ άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι, όμως στιγμές αργότερα το VAR ακύρωσε το γκολ καθώς εντόπισε σε θέση οφσάιντ τον Άγγλο μέσο. Μια απόφαση που προκάλεσε πολλαπλά… ερωτηματικά στον – προσεχώς – νέο ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος κοιτούσε γεμάτος απορία τον φωτεινό πίνακα του σκορ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό