16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσέκαρε εάν ο λογαριασμός σου στο Facebook έχει παραβιαστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διαρροή δεδομένων στο Facebook είναι λογικό να ανησυχεί όλους τους χρήστες του, ευτυχώς υπάρχει τρόπος να δεις εάν σε επηρεάζει. Με μερικά απλά βήματα, μπορείς να δεις τον δικό σου λογαριασμό για να λάβεις τα αντίστοιχα μέτρα.

Η διαρροή δεδομένων στο Facebook που ανακοινώθηκε πρόσφατα είναι τόσο μεγάλη που όσοι επηρεάζονται θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα προκειμένου να νιώσουν και πάλι ασφαλείς. Τέτοια μέτρα είναι η αλλαγή του password, με την επιλογή ενός πολύπλοκου κωδικού. Ευτυχώς, υπάρχει η δυνατότητα να δεις εάν ο λογαριασμός σου έχει επηρεαστεί από αυτή ή κάποια παλαιότερη παραβίαση λογαριασμών.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο haveibeenpwned.com είτε από το desktop, είτε από το smartphone σου, να πληκτρολογήσεις απλώς και μόνο το email που χρησιμοποιείς για να μπεις σε διάφορες υπηρεσίες. Δεν ζητείται εδώ κωδικός σε κανένα βήμα. Εάν έχει διαρρεύσει το mail σου, θα έρθει ειδοποίηση, στην οποία θα σημειώνεται και σε ποιες γνωστές παραβιάσεις έχει γίνει θύμα και το συγκεκριμένο email account σου.

Κάνε τον έλεγχο και μην ξεχνάς να αλλάζεις συχνά τα password σου!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό