18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τρόμος το βράδυ του Σαββάτου από άγρια συμμορία 10-15 ατόμων

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας ανηλίκων . Τον τρόμο έσπειρε στη Νέα Ιωνία, αργά το βράδυ του Σαββάτου (30/3) συμμορία 10-15 ατόμων, που επιτέθηκε σε δύο άτομα (σ.σ. ο ένας ανήλικος μόλις 14 ετών) με σκοπό τη ληστεία. Από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση που απέδωσε 4 συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών, ενώ το σύνολο των συλληφθέντων έχει ποινικό παρελθόν.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00, με έναν 14χρονο να καταγγέλλει ότι ομάδα περίπου 15 ατόμων τον προσέγγισε ενώ κινούνταν πεζός επί της οδού Ευαγγελικής Σχολής στη Νέα Ιωνία και με χρήση σωματικής βίας (σ.σ. χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια σε όλο του το σώμα), του αφαίρεσαν την ζακέτα και το κινητό του τηλέφωνο. Επί τόπου κινήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στη συμβολή των οδών Σαπουτζάκη και Αλέκου Παναγούλη, στη Νέα Ιωνία, εντόπισαν τα τέσσερα άτομα τα οποία προσήχθησαν αρχικά στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Στη 01:15 μετά τα μεσάνυχτα, στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας μετέβη κι ένας 39ρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατήγγειλε ότι περί τις 21:45, ενώ βάδιζε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία, τον προσέγγισε ομάδα περίπου 10 ατόμων και με χρήση σωματικής βίας (σ.σ. χτυπώντας τον κι αυτόν με τα χέρια και τα πόδια σε όλο του το σώμα), του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ περίπου και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Και τα δύο θύματα αναγνώρισαν τους αρχικά προσαχθέντες, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα κατά περίσταση εξής αδικήματα: «Ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία» και παράβαση των άρθρων 45, 380 Π.Κ. «Ληστεία κατά συναυτουργία». Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για πλήθος αδικημάτων, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό