25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Τρόμαξε» την Μπάγερν η Άουγκσμπουργκ, 5άρα η Στουτγκάρδη στη Λειψία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άουγκσμπουργκ «τρόμαξε» την Μπάγερν Μονάχου στο φινάλε της μεταξύ τους αναμέτρησης, αλλά οι Βαυαροί έδειξαν για μια ακόμη φορά την υπεροχή τους, επικρατώντας 3-2 στην 19η αγωνιστική της Bundesliga. Η Στουτγκάρδη διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-2 την Λειψία και ξέφυγε στην βαθμολογική κατάταξη για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση του πίνακα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο βαυαρικό ντέρμπι με τον Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αλφόνσο Ντέιβις διπλασίασε τα τέρματα της Μπάγερν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να χαρίσει ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς μείωσε στο 52ο λεπτό σε 2-1, αλλά ο Χάρι Κέιν απάντησε έξι λεπτά αργότερα και αύξησε τον δείκτη τερμάτων της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντεμίροβιτς για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Στην Στουτγκάρδη, η Λειψία δέχθηκε την «βαριά» ήττα με σκορ 5-2. Ο Ντενίζ Ουντάβ με το δικό του χατ-τρικ χάρισε την σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του και ξέφυγε στο +4 από τους «ταύρους» της τέταρτης θέσης.

Ο Ενζό Μιγιό σκόραρε με πέναλτι, αλλά και ο Τζέιμι Λέβελινγκ συνείσφερε στη νίκη της Στουτγκάρδης. Οι Μπένιαμιν Σέσκο και Λόις Οπέντα πέτυχαν τα δύο γκολ της Λειψίας. 

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Άιντραχτ – Μάιντς 0-0Βόλφσμπουργκ – Κολωνία 1-1Χοφενχάιμ – Χαϊντενχάιμ 1-1Βέρντερ – Φράιμπουργκ 3-1Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν 2-3Στουτγκάρδη – Λειψία 5-227/01 19:30 Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ28/01 16:30 Ουνιόν – Ντάρμστατ28/01 18:30 Ντόρτμουντ – Μπόχουμ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό